Werken bij Vitaal Thuiszorg is anders. Wij vinden het belangrijk er een goede balans moet zijn tussen thuis en werk. Daarom luisteren wij goed naar jouw roosterwensen en kun je aangeven wanneer je wilt werken. Dat kan 8 uur in de week zijn, maar ook 36, afhankelijk van jouw wensen. Omdat we ook vinden het een basis principe dat er zo min mogelijk administratieve last bij de teams liggen, hier maken we ons hard voor en we proberen de teams zoveel mogelijk te ontlasten. Omdat het werken in de thuiszorg soms best alleen is, staat op ons kantoor altijd een kopje koffie klaar om even na te praten, je collega’s te ontmoeten of met de zorgcoördinator zaken door te nemen.

De cliënt staat centraal

Onze directeur is zelf (BIG-geregistreerd) verpleegkundige en staat nog met 1 been in het veld en weet daarom wat wél en niet nodig is om zorg goed te kunnen verlenen. Dit maakt ook dat we bij Vitaal Thuiszorg snel besluiten nemen waar nodig en de cliënt altijd centraal stellen. Niet het financiële plaatje, maar de cliënt staat op de eerst plaats bij ons.

Vitaal Thuiszorg
Vitaal Thuiszorg

Arbeidsvoorwaarden

Naast de hoge inschaling kunnen verzorgenden en verpleegkundigen gebruik maken van een auto en iPad om routes te rijden. Uiteraard vergoeden we de reiskosten, heb je een 13e maand en wordt je (indirecte) tijd die je kwijt bent aan je cliënten volledig betaald. We hebben een personeelsvoordeelwinkel, waar je leuke artikelen en gadgets kunt kopen met flinke korting en leuke acties en krijg je korting bij je zorgverzekering. We staan open voor ontwikkelingen en in overleg is er veel mogelijk op het gebied van scholing.