Evelien

Maak kennis met Evelien.

Aangenaam!

Evelien werkt inmiddels al meer dan 17 jaar voor Vitaal Thuiszorg. Daarvoor was ze ook al actief in de thuiszorg. Ze is in het vak gerold door een zieke moeder, die ze al die tijd heeft verzorgd. Mede daardoor is de liefde voor het vak ontstaan. “Blije mensen, daar doe je het voor.”

Waarom ik werk bij Vitaal Thuiszorg

  • Veel persoonlijk contact met cliënten
  • Veel vrijheid: inspraak in de werktijden en werkdagen
  • Een auto van de zaak
  • Gezellig en gemotiveerde collega's
  • Een directie met ervaring op de werkvloer

Mensenkennis en inlevingsgevoel

“Iedere cliënt staat in deze zorg centraal. Hij of zij moet de best mogelijke verzorging krijgen. Het meedenken met een cliënt is cruciaal”, zegt Evelien. “Daarom is het belangrijk dat je veel mensenkennis en een groot inlevingsgevoel hebt. Zo weet je wat de cliënt nodig heeft en kun je daarop inspelen. Daarbij moet je flexibel en positief zijn en overal voor open staan. Zo haal je het beste uit de verzorging, die gewoon noodzakelijk en het beste voor deze persoon is.”

Energievol werk

“Ik ben nog nooit met tegenzin naar het werk gegaan. De mensen zijn blij met je komst en hulp. Dat geeft energie”, vervolgt ze haar verhaal. “Verder is het werk afwisselend. Je hebt verschillende cliënten en er zijn altijd nieuwe uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Dat komt mede door de vrijheid die Vitaal Thuiszorg me geeft. Zo heb ik flexibele werktijden, heb ik onder werktijd mijn diploma (Verzorgende IG-3) gehaald en voor de administratie hebben we een iPad. Zo kan ik tussendoor aan het werk en ben ik thuis echt vrij. Het werk geef ik dan ook een dikke 9.”

Neem contact met ons op via sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer