Diny

Maak kennis met Diny.

Aangenaam!

Diny is inmiddels al 16 jaar werkzaam voor Vitaal Thuiszorg. Daarvoor was ze jarenlang doktersassistent, maar in de thuiszorg voelt ze zich goed thuis. “Het werk is heel afwisselend en iedere zorgvraag is anders. Daarbij geeft het een dankbaar gevoel.”

Waarom ik werk bij Vitaal Thuiszorg

  • Afwisselende cliënten en verschillende werkdagen
  • Een directie met ervaring op de werkvloer
  • Veel vrijheid: inspraak in de werktijden en werkdagen
  • Doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen
  • Flexibele collega's

Flexibele opstelling

Diny is niet alleen als verzorgende actief op de praktijkvloer, zo is ze ook nog eens werkzaam op het kantoor waar ze de planning doet. “Ik heb heel afwisselend werk en je weet zo alles van de hoed en de rand. In mijn beide functies heb ik daar voordeel bij. Je weet namelijk wat er op de werkvloer speelt en kunt hier met de planning op inspelen. Ik maak lange dagen. Een flexibele opstelling is daarbij wel vereist, maar dat ligt mij wel. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik prettig. De werkgever denkt hierin ook zeker mee.”

Mensenkennis en inlevingsgevoel

“Met name bij het werken bij de cliënt is het belangrijk om mensenkennis te hebben en inlevend te zijn. Alleen zo kun je de beste zorg geven. Verder is het van belang om betrokken en sociaal te zijn. Maar ook humor hebben!”, zegt Diny. “Het werk kan wel eens zwaar zijn, maar met die eigenschappen is het prima te doen. Daarbij is het heel dankbaar werk, waarbij de mensen blij zijn als je er weer bent.”

Neem contact met ons op via sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijft u onze site gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer