Daisy

Werken bij Vitaal Thuiszorg

Maak kennis met Daisy.

Aangenaam!

Daisy werkt, over twee periodes, al ruim zes jaar bij Vitaal Thuiszorg. Dat doet ze met heel veel plezier. “Het is fijn om voor mensen te zorgen, ook al heb je soms weinig tijd. Bijna altijd zijn ze blij als je er bent. Het is heel afwisselend en dankbaar werk!”

Waarom ik werk bij Vitaal Thuiszorg

  • Afwisselende en diverse werkdagen
  • Veel persoonlijk contact met cliënten
  • Inspraak in de werktijden en werkdagen
  • Doorgroeimogelijkheden en interne opleidingen

Geen dag is hetzelfde

“Ik werk onregelmatig. Soms heb ik een ochtenddienst, maar ook in de middagen en avonden werk ik vaak. Ik kom bij veel verschillende cliënten met ieder een eigen zorgvraag. Geen dag is hetzelfde. Deze afwisseling maakt het werk erg interessant”, zegt Daisy. “Het zorgt voor een mooie combinatie tussen werk en privé. Zo ben ik gek met paarden en deze kan ik vaak overdag verzorgen. Maar iets meer structuur zou wel prettig zijn. Dan zie ik meer dezelfde gezichten en kan ik betere zorg geven.”

Doorgroeimogelijkheden

“Ik ben begonnen met niveau 2 van de huishoudelijke hulp, maar heb me via Vitaal Thuiszorg kunnen opwerken naar niveau 3. De opleiding kon ik onder werktijd volgen. Het is sowieso prettig dat ik mijn eigen tijden kan indelen binnen deze organisatie. En dat je aan kunt geven wat je wel en niet prettig vindt in je werk. Die ‘vrijheid’, de lichte administratieve lasten en de dankbaarheid van de cliënten die ik verzorg, zorgt ervoor dat ik mijn werk graag doe. Als moet je soms wel geduldig en flexibel zijn. Hoe dan ook, ik geef het werk een dikke 8!”

Neem contact met ons op via sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl

Staat je droombaan er niet tussen, maar past de cultuur wel helemaal bij jou? Laat ons weten waar je talenten liggen en waarom je voor ons wilt werken. Wie weet komen we wel op een baan waar we zelf nog niet aan hadden gedacht!